KIRIKKALE
24°
03:28

İkindi'ye Kalan Süre

Bahattin Akyön, çocuklara söz verdi!

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön hemşehrileriyle Kırıkkaleli sokaklarında sohbet etti. Sorunlarını, taleplerini dinledi, seçilirse yapacaklarını anlattı.


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Bahattin Akyön, Kırıkkaleli hemşehrileriyle yüz yüze sohbet etmek onları dinlemek ve projelerini anlatmak için Kırıkkale sokaklarında. Öncelikle bir simitçiye uğrayan Akyön çevresindekilere taze simitlerden ikram etti. Tıpkı bu simitler gibi Kırıkkale için taze bir başlangıç olacaklarını, o tazeliği ve yeniliği şehrin her yerine ulaştıracaklarını ifade etti.

ÜCRETSİZ ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ
Akyön, ardından çocuklarla bir araya geldi. Geleceğimiz çocuklarımız için onlara yaraşır bir Kırıkkale inşa edeceklerini söyleyen Akyön, “Her mahalleyi çocuk oyun alanları ve parklarla donatacağım, her mahalleye gençlik merkezleri açacak ve çocuklar için spor ve eğitim kampları düzenleyeceğim. Çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz sertifikalı programlama ve robotik kodlama kurslarını faaliyete geçireceğim. Her mahalleye ve okula çok amaçlı spor ünitelerin kuracağım. Başarılı çocuklarımız için spor kursları ve akademilerini onların emrine sunacağım.” dedi.

PAZARCI ESNAFIYLA BULUŞTU
Ardından pazarcı esnafı ile sohbet eden Akyön onların taleplerini dinledi ve her sorunlarına çözüm bulacaklarını onların daha rahat kapalı düzenli pazar yerlerinde çalışma imkanı sağlayacağını emeklerinin karşılığını almaları için gerekli düzenlemeleri yapacağını söyledi.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Sofuoğlu atandı

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor

İlginizi Çekebilir

Aksun: “Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24742

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171